Grundstammen i en velfungerende IT-arbejdsplads er en PC i en god kvalitet. Hos vital IT anvender og tilbyder vi computere og servere fra HP, som vi har haft et godt samarbejde med igennem rigtig mange år. HP tilbyder PC-arbejdspladser for enhver smag og enhver pengebog, så vi kan derfor hjælpe dig med at finde netop den PC, som du skal bruge til dit arbejde.

Bærbar

HP tilbyder et væld af bærbare PC-arbejdspladser i alle prisklasser, her er vist et par modeller fra EliteBook programserien, som vi typisk vil tilbyde brugere, der er meget på farten og skal have en god, stabil bærbar PC med sig.

Stationær

Har du god plads, er en stationær PC med en separat skærm det rigtige valg. Du får større muligheder for udvidelse af din PC og mere ydelse til prisen med en stationær PC. Desuden kan du vælge at tilslutte en skærm i netop den størrelse der passer dig.

Skærm

Med en HP skærm, får du en kvalitetsskærm til en attraktiv pris. Du kan vælge en HP skærm i størrelse fra 19″ til enorme 30″. Dog er den mest almindelige størrelse til almindeligt PC brug en 23″ eller 24″ skærm.

Workstation

Til de krævende opgaver, tilbyder HP kraftige PC Workstations, såvel stationære som bærbare, som primært anvendes til grafiske og teknisk baserede arbejdsområder. Skal du arbejde med AutoCAD tegninger, video- eller fotoredigering, er en Workstation fra HP det rigtige valg.

Hewlett Packard Enterprise – Rack

Har du et rackskab til din server, er de rack-monterede servere fra HP lige noget for dig. De findes i et stort udvalg og med specifikationer, der matcher enhver opgaver.

Hewlett Packard Enterprise – Tower

Er dit behov ikke så stort og du ikke har et egentlig rackskab til din server, så er en towermodel lige noget for dig. Den har samme specifikationer som tilsvarende rack-monterede model, men kan som tower-model placeres frit på et bord, i et skab eller på en hylde.

Menu