Med en laserprinter eller kopimaskine fra Kyocera er du sikret flotte udskrifter i både sort/hvid og i farve. Vi har nu i mere end 10 år leveret printere og kopimaskiner fra Kyocera til vore kunder og alle er meget tilfredse med produkterne.
Print og kopiløsningerne er i en klasse for sig og bestemt til konkurrencedygtige priser.

Laserprintere – sort/hvid

Kyocera har et produktsortiment indenfor sort/hvide laserprintere, der spænder fra de helt små, personlige laserprintere, til de store løsninger med mange papirskuffer og mulighed for efterbehandling af det printede materiale.

Laserprintere – farve

Har du behov for en farve laserprinter, har Kyocera et produktsortiment, der spænder fra de små, personlige farvelaserprintere i A4, til de store løsninger med mange papirskuffer og mulighed for efterbehandling af det printede materiale, samt udskrift i A3.

Hvis du har behov for farveudskrifter i A3, vil det ofte være hensigtsmæssigt at opgradere printerløsningen til en farve kopimaskine i stedet for, da du således også får muligheden for at kopiere A3 i farver.

Den lille kopimaskine
sort/hvid og i farve

Kyocera har et produktsortiment indenfor sort/hvide og farve kopimaskiner, der spænder fra de helt små, personlige multifunktions laserprintere, til de store løsninger med mange papirskuffer og mulighed for efterbehandling af det printede materiale.

Kopimaskine – sort/hvid og i farve

Til det større behov, har du brug for en rigtig kopimaskine i både A4 og A3, har Kyocera har et stort produktsortiment indenfor sort/hvide og farve kopimaskiner, hvor der er mange muligheder for at skrue netop den maskine sammen, som du har brug for. Selve basis kopimaskinen kan udvides med efterbehandling i form af automatisk hæftning, hulning, sortering og foldning. Desuden kan maskinen udstyres med mange både store og små papirkassetter, så du kan få konfigureret kopimaskinen til netop dit behov og ønsker.

Serviceaftale på printer og kopimaskine

Forudsætningen for print og kopier i topklasse er at du løbende får serviceret din maskine af en kvalificeret servicetekniker og her vil du have stor nytte af en serviceaftale på din Kyocera maskine. På hovedparten af Kyocera´s produktsortiment, kan du få en serviceaftale, som dækker toner, reservedele og arbejdsløn, så du altid kender din  pris pr. kopi og ikke behøver at spekulere i dyre reparationsregninger, hvis maskinen bryder ned.

Menu