Med netværksprodukter fra ZyXEL får du en netværksløsning, der dækker såvel det lille behov hjemme, som det store behov i virksomheden. Vi har hos vital IT i mange år anvendt produkter fra ZyXEL til såvel kablet netværk som til trådløse netværk og vi har efterhånden oparbejdet stor ekspertise i konfiguration af firewalls, netværksswitche og trådløse netværk, så vi føler os godt klædt på til at rådgive dig om dit netværk.

Firewall

Med en firewall fra ZyXEL sikrer du dit netværk i huset imod uautoriseret adgang udefra og du kan også i en firewall oprette regler for, hvilken trafik der er tilladt på dit netværk. En firewall er uundværlig i dag, når man tilslutter sit lokale netværk til internettet. En firewall kan også bruges til oprettelse af virtuelle netværk imellem eksterne lokationer, så de har adgang til virksomhedens netværk, som sad de i selve virksomheden.

Wi-Fi

Trådløst netværk er en forudsætning i dag, hvis man benytter mobile enheder og bærbare computere og alle kender til et trådløst netværk, der ikke altid virker efter hensigten.

Med trådløse produkter fra ZyXEL, får du et trådløst netværk baseret på nyeste teknologi og anvendes flere trådløse access punkter for at få større dækning.
En Wi-Fi controller sikrer, at der altid er optimal dækning i det område, som det trådløse netværk dækker.

Switch

Switchen fra ZyXEL sørger for at dit kablede netværk fungerer i dagligdagen. Den er rygraden i dit netværk og i lidt større versioner, kan netværket deles op i segmenter, så man adskiller trafik fra f.eks. administrationen og gæster, der måtte være på samme netværk. Switchen gør det også muligt at tilslutte firewall og trådløst accesspunkter til dit netværk, så dine mobile enheder kan komme på nettet.

Menu