Slip for de lokale installationer og lad os klare det for jer igennem Cloud

Cloud er uundgåeligt idag, og med god grund. Det er langt nemmere at lægge services ud i skyen.
Man sparer de lokale installationer, og får ro i sindet.

Office 365

Med en Office 365 løsning, hvad enten i vælger den mindste løsning, hvor i primært har jeres mailløsning på Office 365 eller i vælger den fulde løsning, som inkluderer den nyeste Office programpakke med de velkendte programmer som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote og Publisher, har i altid adgang til jeres data i form af e-mail og dokumenter, med de mange program elementer, som indgår i abonnementet på Office 365.

Office 365 kan også tilbyde Microsoft Teams, som er et rigtig godt værktøj til at samarbejde og holde onlinemøder med andre.

Online backup

Sikkerhedskopiering af data er vigtig. Traditionelt foretages sikkerhedskopiering af data fra servere til bånd og fra PC-arbejdspladser til en USB-pen eller USB-harddisk.
En ny mulighed, som vinder stor udbredelse er Online Backup.

Komplet backup af server med Veeam

For virksomheder med fælles data er backup essentielt for at sikre der ikke bliver tabt data.
Ved komplet backup af server, bliver der lavet en fuld kopi af jeres server som kan genskabes på få timer, i tilfælde af nedbrud.
Vi kan tage backup af hele jeres server, NAS eller bare fælles drev, som ligger på vores servercenter og med off-site backup i skyen.

Managed Online Backup

Her opsættes et lille program på den enkelte PC eller server, hvorefter udvalgt data, der ønskes sikkerhedskopi af, kopieres op på backup servere “i skyen”.
En nem og billig måde, at få taget den sikkerhedskopi, automatisk uden besvær.

Online antivirus løsninger

PC-brugere kender til virus angreb på sin PC og man vil gerne være det foruden. Derfor skal i beskytte jeres computere og servere med en god og velafprøvet antivirus løsning. Hos vital IT tilbyder vi gode og velfungerende antivirus løsninger i et årligt abonnement. I kan således sikre jeres data imod utilsigtet virusangreb fra hackere og sikre jer imod, at få installeret programmer fra internettet, du ikke ønsker på din PC.

SentinelOne

SentinelOne er vores EDR løsning (Endpoint Detection and Response).
Det er en kompleks cybersikkerheds teknologi
brugt til at beskytte endpoints der kontinuerligt fører tilsyn og reagerer løbende for at mindske cybertrusler.

Konceptet blev udviklet som en løsning for organisationer i alle størrelser truet af forskellige typer cyberangreb.

I modsætning til konventionel cybersikkerhed, som antivirus og firewalls, giver SentinelOne jer hurtigere responstider, når der opstår trusler.

Managed Online Antivirus inkl. Web Protection

Managed Online Antivirus er baseret på Bitdefender, en prisvindende antivirus udvikler.

Web Protection blokerer trafik inden det rammer jeres computere, og stopper derved trusslen før det overhovedet har ramt jeres udstyr.

Med både Managed Online Antivirus (MOA) og Web Protection (WP) er jeres virksomhed godt rustet imod angreb.