Med en laserprinter eller kopimaskine fra Kyocera er du sikret flotte udskrifter

Vi har nu i snart 20 år leveret printere og kopimaskiner fra Kyocera til vore kunder og alle er meget tilfredse med produkterne.
Print og kopiløsningerne er i en klasse for sig og bestemt til konkurrencedygtige priser.

Kyocera har et produktsortiment indenfor laserprintere og kopimaskiner, der spænder fra de helt små personlige laserprintere, til de store løsninger med mange papirskuffer og mulighed for efterbehandling af det printede materiale.

Til det større behov, har i brug for en rigtig kopimaskine i både A4 og A3, hvor der er mange muligheder for at skrue netop den maskine sammen, som i har brug for. Selve basis kopimaskinen kan udvides med efterbehandling i form af automatisk hæftning, hulning, sortering og foldning. Desuden kan maskinen udstyres med mange både store og små papirkassetter, så i kan få konfigureret kopimaskinen til netop jeres behov og ønsker.

Forudsætningen for print og kopier i topklasse er at i løbende får serviceret jeres maskine af en kvalificeret servicetekniker og her vil i have stor nytte af en serviceaftale på jeres Kyocera maskine. På hovedparten af Kyoceras produktsortiment, kan i få en serviceaftale, som dækker toner, reservedele og arbejdsløn, så i altid kender jeres pris pr. kopi og ikke behøver at spekulere i dyre reparationsregninger, hvis maskinen bryder ned.

Vi tilbyder også automatisk bestilling af blæk/toner til jeres printere selvom det ikke er Kyocera. Der bliver lavet en aftale om hvor langt nede jeres blæk/toner mængde skal være inden der bestilles, også sker dette automatisk, direkte til jeres adresse.